top of page
Slik gjør du
Ingredienser:
1.
Finn frem et lite glass med tett låkk. Knekk enden av de tynne hvite aspargesene og skrell dem. Skjær dem i tynne skiver.
Kok opp vann, eddik og sukker til en lake.
Legg aspargesskivene i glasset og hell laken over.
Avkjøl litt og sett låkket på. Sett til avkjøling i kjøleskapet. Dette kan gjøres mange dager i forveien.
2.
Ingredienser til ostecremen:
3.
Pisk geitost, creme fraiche sammen i en skål. Smak til med salt, pepper og sitronskall. NB: vær forsiktig med sitronsaften da aspargesen også er syrlig!
Fordel kremen i en sprøytepose og oppbevar i kjøleskapet. Dette kan også lages flere dager før servering.
4.
Ingredienser agurkkrem med ørretrogn:
5.
Agurken skrelles, og kjernene fjernes. Skjæres i små stykker. Gressløken hakkes fint. Bland agurkbitene og den hakkede gressløken med creme fraichen.
6.
Bland alt i en skål, fyll en sprøytepose og oppbevar i kjøleskapet. Kan lages flere dager i forveien
7.
1/2 t før servering: Ha de syltede aspargesbitene i en sikte og la dem renne godt av.
8.
Rett før servering: plasser 16 stk crusader på et serveringsfat. Fyll crustadene med ostekrem ca 2/3 og legg de hvite asparges stykkene på kremen. Pynt med sitrontimian eller annen frisk krydderurt.
9.
Rett før servering: plasser 16 stk crusader på et serveringsfat. Fyll crustadene ca 2/3 med agurkkremen.
Fyll på med ørretrognen.
10.
Velbekomme!!
Dine gjester vil elske deg for disse canapeene med bobler!!
11.
Crustader med asparges og ørretrogn !
Sommer, bobler og små munnfuller med fyldte crustader. Fantastisk start på sommerfesten!
Det meste kan forberedes flere dager før servering!
#Enkel #Snacks #Fisk #Melk #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Siderett
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
16 stk Crustader
4 stk Hvite asparges, tynne
2 dl Vann
1 dl Eddik. 7 %
1 dl Sukker
Sitrontimian etter smak
0.5 dl Creme fraiche , 35%
100 g Geitost, naturell
Hvit pepper,fin etter smak
Salt,himalaya etter smak
Sitronsaft, friskpresset etter smak
4 posjoner
bottom of page