top of page
Slik gjør du
Ingredienser Mango salat:
1.
Kutt alle grønnsakene i mindre tern og bland dem i en salatbolle.
Mangoen bør være saftig og godt moden.
Hakk mynte- og koriander- bladene.
Press frisk sitron over, etter smak.
La salaten stå og trekke mens du lager fisken.
2.
Ingredienser panert seifilet og løk: Seifiletene bør være tynne. Vask og tørk fisken godt.
Krydre med salt og pepper.
La stå og trekke mens du lager løken.
Hakk løken og stek den gylden i godt med smør
3.
Ha mel, griljermel og egge-/ fløteblandingen i hver sin tallerken
4.
Dypp fiskefiletene først i skålen med mel, deretter i egge-/ fløteblandibgen. Avslutt med griljermelet.
5.
Stek seifiletene i smør ved høy varme. Ca 2 min på hver side.
6.
Server seifiletene med mangosalaten og de stegte løk.
Press siton over fisken.
Velbekomme!
7.
Panert seifilet med frisk Mangosalat
Sei kan være tørr og smake mye «fisk».
Prøv denne varianten og bli overrasket.
Mangosalaten gir flott syre og sødme til retten.
#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Egg #Fisk #Tradisjonell #Salat #Fisk og sjømat #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
1 stk Mango, godt miden
1 stk Agurk
1 stk Avokado
8 stk Cherry tomater
Mynte, frisk etter smak
Koriander etter smak
Sitron etter smak
1 kopper Grilljermel
Smør etter smak
Salt,Maldon etter smak
Pepper, frisk kvernet etter smak
4 posjoner
bottom of page