top of page

Slik gjør du

Ingredienser Mango salat:

1.

Kutt alle grønnsakene i mindre tern og bland dem i en salatbolle.
Mangoen bør være saftig og godt moden.
Hakk mynte- og koriander- bladene.
Press frisk sitron over, etter smak.
La salaten stå og trekke mens du lager fisken.

2.

Ingredienser panert seifilet og løk: Seifiletene bør være tynne. Vask og tørk fisken godt.
Krydre med salt og pepper.
La stå og trekke mens du lager løken.
Hakk løken og stek den gylden i godt med smør

3.

Ha mel, griljermel og egge-/ fløteblandingen i hver sin tallerken

4.

Dypp fiskefiletene først i skålen med mel, deretter i egge-/ fløteblandibgen. Avslutt med griljermelet.

5.

Stek seifiletene i smør ved høy varme. Ca 2 min på hver side.

6.

Server seifiletene med mangosalaten og de stegte løk.
Press siton over fisken.
Velbekomme!

7.

Panert seifilet med frisk Mangosalat

Sei kan være tørr og smake mye «fisk».
Prøv denne varianten og bli overrasket.
Mangosalaten gir flott syre og sødme til retten.

#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Egg #Fisk #Tradisjonell #Salat #Fisk og sjømat #Nordisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk Mango, godt miden

1 stk Agurk

1 stk Avokado

8 stk Cherry tomater

Mynte, frisk etter smak

Koriander etter smak

Sitron etter smak

1 kopper Grilljermel

Smør etter smak

Salt,Maldon etter smak

Pepper, frisk kvernet etter smak

4 posjoner

bottom of page