top of page
Slik gjør du
Del gulrøttene og løken i store biter. Ha i en illfast form sammen med hvitløk og dryss over litt olje. Stek i 30 min på 200 grader.
1.
Ha over i en stor gryte med kraft, appelsinjuce, chili og ingefær. Kok til gulrøttene er myke, ca. 10-15 min
2.
Ha i koriander og kjør til en glatt suppe med stavmikser.
3.
Ha i creme fresh eller fløte og smak til med salt. Serveres med godt brød, tørristede gresskarkjerner og olivenolje.
4.
🥕Gulrotsuppe🥕
Nå begynner det å bli en stund siden sist oppskrift! Planen fremover er å dele en oppskrift i uken, og avogtil ha «temauker». Jeg har brukt mye tid på å bygge en hjemmeside, så det er min gode unnskyldning.
Her er igjen en billig, enkel og sunn middag jeg lager ganske ofte. Å ha gulrøttene i ovnen gjør de utrolig søte og gode! Du kan også bare koke gulrøttene til de er myke, men det går jeg ikke god for (Neida).
#Enkel #Hovedrett #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Prisbevisst
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
45 min
Passiv
1 t
Total
SpiseLise
Se profil i appen
Ingredienser
750 gram Gulrot
1 stykk Løk
2 fedd Hvitløk
0 0 Olje
7.5 dl Grønnsakskraft
1 dl Appelsinjuice
1 teskje Ingefær
1 stykk Chili
0.5 boks Creme fresh eller fløte
0.5 bunt Koriander
4 posjoner
bottom of page