top of page
Slik gjør du
Rens kun blomstene fra stilken og legg de i en bolle.
1.
Kok opp vann og la sukkeret og sitronsyren løse seg helt opp i vannet. Hell sukkerlaken over de rensede blomstene. Sett kjølig i 3-4 døgn.
2.
Sil av blomstene. Du har nå en nydelig saft med sterk smak og herlig farge. Fyll saften på steriliserre (kokte) flasker og oppbevar kaldt. Nytes naturell med isbiter. Bland eventuelt ut med sitronbrus for en frisk mocktail. Pynt med en blomst og sitronskive!
3.
Geitramssaft
En frisk og rosa sommerdrikk laget av blomster.
#Enkel #Snacks
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Test
Se profil i appen
Ingredienser
300 gram Geitrams
3 liter Vann
500 gram Sukker
24 gram Sitronsyre
4 posjoner
bottom of page