top of page
Slik gjør du
Skrell og rasp opp gulrøtter
1.
Ha gulrøttene i en stor kasserolle, tilsett alle ingrediensene. (Ikke syltepulver om du bruker det, det har du i på slutten, de siste 5 minutter)
2.
Kok opp på svak varme imens du rører
3.
Så får den stå og småputre på svak varme til den tykner. Det tar 30-40 minutter. Rør innimellom
4.
Hell syltetøyet over på rene steriliserte glass.
5.
Holdbarhet opp til ett år uåpnet. Perfekt vennegave om du ønsker å gi bort noen glass.
6.
Gulrotsyltetøy
Dette syltetøyet er frisk i fargen, søt og krydret med kanel blir dette en slager på frokostskiven, stekt kylling eller svin
#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Siderett
Enkel
Vanskelighetsgrad
40 min
Aktiv
20 min
Passiv
1 t
Total
tomsmatprat
Se profil i appen
Ingredienser
750 g Gulrot (raspet)
2 stk Revet skall av sitron
2 stk Saft av sitron
1 stk Saft og revet skall av appelsin
5 dl Vann
500 g Sukker med pektin
2 teskje Kanel
4 posjoner
bottom of page