top of page
Slik gjør du
Kutt opp pølser i strimler slik du ser på bilde
1.
Legg hver pølsebunke på stekebrettet, form bunkene som et rede. Flett litt om mulig.
2.
Ha smeltet smør over redene
3.
Ha ett egg i hvert rede
4.
Krydre litt med salt, pepper, provencekrydder og strø over litt hakket persille
5.
Hønseredene steker du på 200 grader i ca.15 minutter. Du må bestemme litt selv hvor godt stekt du vil ha eggene. På 15 minutter er plommene også gjennomstekt.
6.
Server med brød og ev. en salat
7.
Hønserede
Deilige hønsereder er en god frokost eller lunsj om du måtte ønske det. Det er i prinsippet bare stekte pølser og egg, men gjort om til noe mer kulere. Ser fint ut på tallerken.
#Enkel #Frokost #Lunsj #Snacks #Tradisjonell #Kjøtt
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
tomsmatprat
Se profil i appen
Ingredienser
Egg etter smak
Pølser etter smak
Krydder etter smak
30 g Smeltet smør
Friske urter etter smak
4 posjoner
bottom of page