top of page
Slik gjør du
Kok pastaen 'al dente' i en stor gryte med fosskokende vann tilsatt salt. Behold litt pastavann. Mens pastaen koker kan du lage sausen.
1.
Del cherrytomatene i to, finhakk hvitløk, vårløk og grovhakk løk og paprika.
Smelt smør i en stor panne og tilsett hvitløk, paprika og løk. Surr det hele i noen minutter til løken er blank.
2.
Tilsett vann og fløte, og gi det hele et raskt oppkok.
3.
Skjær røkelaksen i mindre biter.
Tilsett røkelaks, erter og cherrytomater. Smak til med salt, pepper og sitronsaft før servering.
4.
Ha sausen over pastaen.Topp med urter før servering. (Jeg har ikke toppet med urter på bildene, det er ingen som spiser koriander eller dill her i huset)
5.
Da er det bare å servere og nyte denne herlige middagen. Dryss gjerne over litt parmesan om du ønsker. Vel bekomme
6.
Tagliatelle med røkelaks
En enkel og nydelig pastarett med kremet saus og røkelaks.
#Enkel #Hovedrett #Pasta #Fisk og sjømat
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
tomsmatprat
Se profil i appen
Ingredienser
250 g Tagliatelle
8 stk Cherrytomat
2 stk Hvitløksfedd
1 stk Paprika
1 stk Rødløk
40 g Smør
1 dl Pastavann
3 dl Matfløte
600 g Røkelaks
1 stk Vårløk
175 g Halvkokte erter
0.5 dl Sitron (saft)
1 klype Salt
1 klype Pepper
1 dl Friske urter
4 posjoner
bottom of page