top of page
Food with C 🍽
Se profil i appen
Bakt søtpotet med gressløksmør og entrecote
Søtt og salt🎉
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
1 t 15 min
Passiv
1 t 30 min
Total
Ingredienser
4 stykk Søtpotet
0 0 Gressløk
0 0 Ingefær
100 g Smør
4 stykk Entrecote
0 0 Salt
0 0 Pepper
5 spiseskje Smør
4 posjoner
Slik gjør du
• Vask søtpoteten og stikk hull i dem
med en gaffel litt rundt poteten. Legg aluminiumsform i en ildfast form, strø salt over å legg potetene oppå der igjen.
• 200 grader i ca 1 time og 15 min. Kommer ann på størrelsen på poteten. Men bruk en gaffel å stikke igjennom for å kjenne at poteten er mør.
Gressløksmør
• Grovhakk gressløk og rasp ingefær etter eget ønske, bland sammen i smøret, og frem til du føler at smøret har en god smak. Tilsett ekstra ingridienser dereom du ønsker mer smak av gressløk eller ingefær. Legg i kjøleskapet grem til potetene er ferdige.
Entrecote
• Saltre og peppre biffen. Brun smøret på svak varme i pannen. Legg entrecote i pannen og sett opp varmen på det høyeste for å brune kjøttet på begge sider. Spe det brunet smøret i pannen med en spiseskje over biffen (smøres inn) . Snu biffen til andre siden for å brunes. Skru ned varmen å la steke 2 min for å få ett rødt resultat inni biffen, legg biffen til sides under aluminiumsfolie frem til potetene er klare.
Server poteter med smør og deilig biff!
1.
bottom of page