top of page
Food with C 🍽
Se profil i appen
En kremet kyllingpanne
Herlige smaker!
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
10 min
Passiv
40 min
Total
Ingredienser
2 stykk Jasminris boil in bag
600 g Kyllingfilet
1 stykk Grønn eller rød paprika
1 stykk Gul løk
4 spiseskje Stekeolje
3 dl Kremfløte
80 g Reven parmesan
1 stykk Sitronsaft og sitronskall
4 spiseskje Ruccula
2 teskje Salt
2 teskje Pepper
4 posjoner
Slik gjør du
•Kok ris som anvist på pakken.
•Start med å kutte opp paprika og løk i strimler. Sett til sides.
•Kutt kyllingfilet på langs.
•Tilsett stekeolje i en dyp panne, og stek kyllingfileten til den blir gyllen på begge sider (men ikke gjennomstekt) . Legg kyllingfileten over på en tallerken på vent.
•Stek løk og paprika i samme panne og la det surre 4-5 min. Deretter tilsettes kremfløten.
•Legg kyllingfileten tilbake i pannen i sammen med løken, paprikaen og kremfløten. La koke under lokk i 4 min ca.
• Ta av lokket og legg kyllingen til sides igjen på en tallerken.
•La retten koke litt uten kyllingen slik at sausen blir tykkere. 2 min ca.
• Bland i revet parmesan og revet sitron/sitronsaft. Rør god om og smak tiø med salt og pepper.
• Legg tilbake kyllingen i pannen og bland alt godt inn i røren.
Pynt til med ruccola på toppen og ha ris ved siden av.
Håper det smaker !
1.
bottom of page