top of page
Elin288

Elin288

Se profil i appen

En litt annerledes kyllingsalat

Nå har jeg latt meg inspirere av bloggeren Mat på bordet. Hun lager lekre salater og er en magiker med eltefri bakst. Men å følge en oppskrift 100% er sjelden jeg gjør. Så her kommer min versjon av hennes oppskrift. Jeg lover at denne har du lyst til å prøve☺️

#Middels #Lunsj #Hovedrett #Familie #Lavkarbo #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavkalori #Salat #Kjøtt #Grønnsaker

Middels

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

1 stk Avokado

3 fedd Hvitløk

0.5 stk Chili

1 spiseskje Olivenolje

400 g Kyllingfilet

1 spiseskje Stekesmør

1 spiseskje Rapsolje

2 spiseskje Ferske urter

1 stk Lime

3 neve Salatblanding

12 skive Agurk

1 spiseskje Sylta rødløk

12 stk Sukkererter

3 stk Vårløk

6 stk Asparges

6 stk Sjampinjong

4 posjoner

Slik gjør du

Start med å lage dressingen. Jeg brukte en halv avokado, ett fedd hvitløk, chili, lime og olivenolje. Mos med stavmikser, smak til med salt og pepper og juster med vann til du får ønsket konsistens. Sett i kjøleskapet.

1.

Salte og krydre kyllingfiletene. Stek de hele i en blanding av meierismør og rapsolje. Når du har stekt det på en side så snu de og legg samtidig på en spiseskje urter og et grovhakket hvitløksfedd oppå hver filet. Sett på et lokk og hell med jevne mellomrom litt smeltet smør/stekesjy oppå dem.

2.

Stek asparges og sopp i biter og sett til side.

3.

Skjær opp grønnsaker og dander på tallerken. Jeg lagde tre porsjoner.

4.

La kyllingen hvile fem minutter på ett brett før du skjærer de skrått i skiver. Legg oppå grønnsakene. Avslutt med sylta rødløk og dressing.

5.

For min del så var nå kyllingsalaten ferdig. Guttungen ville i tillegg ha kokt makaroni oppå og det var visst veldig godt🥰

6.

bottom of page