top of page
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Forfriskende melon og fetaost salat.
Sommeren byr på varme dager, noe som gjør at matlysten reduseres, og en spiser gjerne et bedre måltid litt senere på kvelden, nå skyggen fristet mer enn solen. En salat med vannmelon og fetaost passer da som lunsj/mellom måltid. Nytes sammen med en herlig rose’ musserende. En importert Barbera d ‘ Asti Metodo Classico, som er Champagne metoden. Nytes i sommervarmen.
#Enkel #Lunsj #Vegetar #Lavfett #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
0.5 stykk Vannmelon, middels
0.33 stykk Agurk
2 stykk Selleristilker
3 spiseskje Queen oliven
3 spiseskje Kalamate oliven
3 spiseskje Fetaost i olje
3 stykk Vårløk
0.5 stykk Hjertesalat
6 spiseskje Olje fra fetaost
0.5 teskje Salt
0.5 teskje Rose'pepper
3 posjoner
Slik gjør du
1) Bruk et pariserjern/ melonkuleskje til å hule ut den halve melonen. Om ikke du har dette, kan du skjære av skallet på melonen, kutte den i terninger.
2) Kutt agurk, selleri, vårløk/rødløk og hjertesalat i passe biter.
3) Ha dette i en skål sammen med melonen, oliven og fetaost. Mikses.
4) Ha over oljen og krydderet. Blandes og anrettes i melonen, eller i en passe skål/fat.
Server gjerne med noe spekeskinke til om du ønsker.
1.
1) Bruk et pariserjern/ melonkuleskje til å hule ut den halve melonen. Om ikke du har dette, kan du skjære av skallet på melonen, kutte den i terninger.
2) Kutt agurk, selleri, vårløk/rødløk og hjertesalat i passe biter.
3) Ha dette i en skål sammen med melonen, oliven og fetaost. Mikses.
4) Ha over oljen og krydderet. Blandes og anrettes i melonen, eller i en passe skål/fat.
Server gjerne med noe spekeskinke til om du ønsker.
2.
1) Bruk et pariserjern/ melonkuleskje til å hule ut den halve melonen. Om ikke du har dette, kan du skjære av skallet på melonen, kutte den i terninger.
2) Kutt agurk, selleri, vårløk/rødløk og hjertesalat i passe biter.
3) Ha dette i en skål sammen med melonen, oliven og fetaost. Mikses.
4) Ha over oljen og krydderet. Blandes og anrettes i melonen, eller i en passe skål/fat.
Server gjerne med noe spekeskinke til om du ønsker.
3.
1) Bruk et pariserjern/ melonkuleskje til å hule ut den halve melonen. Om ikke du har dette, kan du skjære av skallet på melonen, kutte den i terninger.
2) Kutt agurk, selleri, vårløk/rødløk og hjertesalat i passe biter.
3) Ha dette i en skål sammen med melonen, oliven og fetaost. Mikses.
4) Ha over oljen og krydderet. Blandes og anrettes i melonen, eller i en passe skål/fat.
Server gjerne med noe spekeskinke til om du ønsker.
4.
bottom of page