top of page
Mathilde
Se profil i appen
Fylte ripsmuffins
🍒🍒🍒
#Middels #Dessert #Snacks #Glutenfri #Egg #Melk #Kake
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
20 min
Passiv
1 t 20 min
Total
Ingredienser
120 g Smør
200 g Melis
5 dråpe Vaniljeessens
2 spiseskje Melk
175 g Smør
150 g Sukker
3 stk Egg
6 posjoner
Slik gjør du
Pisk smør og sukker hvitt. Rør inn et og et egg.
1.
Bland det tørre og tilsett litt og litt i smørblandingen. Fordel i muffinsformer og stek på 180 grader i 18-20 min.
2.
Kok opp sukker og rips og mos med en skei til blandingen er jevn.
3.
Bland sammen eggeplommer og hell den varme ripssaften sakte over mens du rører godt. Jeg helte blandingen gjennom en sil.
4.
Hell blandingen tilbake i kjelen og kok opp mens du rører godt. Tilsett litt og litt smør og rør til blandingen stivner. Hell over i en skål og la den avkjøles.
5.
Bruk en teskje til å grave ut hull i midten på muffinsene. Ta vare på massen du fjerner. Fyll med ripsfyllet og tett igjen med massen.
6.
Bland ingredigendene til en jevn glasur. Tilsett ripsrestene som ikke kom gjennom silen og pynt muffinsene,
7.
bottom of page