top of page
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Gnocchigryte med hvite bønner og kyllingpølse
Denne retten er kjapp og enkel, med masse gode smaker i. Den lages i én gryte.
#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag #Italiensk #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
20 min
Passiv
40 min
Total
Ingredienser
1 spiseskje Olivenolje
1 stykk Løk
2 fedd Hvitløk
350 gram Kyllingpølse, krydret
65 gram Kyllingkraft
1 boks Hakkede tomater
1 spiseskje Oregano
1 spiseskje Persille
0.5 teskje Hvitløkspulver
0.5 teskje Paprikapulver
400 gram Hvite bønner
500 gram Gnocchi
1 pakke Babyspinat
15 gram Parmesan, revet
50 gram Mozarella, revet
0 0 Salt
0 0 Pepper
4 posjoner
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 210 grader. Gjør klar alle ingrediensene. Finhakk løk og hvitløk. Skjær pølsene i skiver. Grovhakk spinaten. Riv parmesanen. Rens bønnene.
1.
Stek løken i en stekepanne som kan settes i stekeovnen, gjerne en jernpanne. Stek til løken er blank. Tilsett hvitløk. Stek i 1 minutt før du tilsetter pølsebitene. Stek til pølsene får en gyllen farge.
2.
Tilsett kyllingkraft, hakket tomater, oregano, persille, hvitløkspulver, paprikapulver, spinat, hvite bønner og gnocchi. Tilsett ønsket mengde salt og pepper. Rør godt sammen.
3.
Strø over revet mozzarella og parmesan. Stek midt i ovnen i 15 - 20 minutter, eller til osten er sprø og gyllen.
4.
bottom of page