top of page
Mariannitas
Se profil i appen
Grillet squash med myntepesto
Denne er perfekt å servere på en grillfest. Med masse venner. På sommeren. Sammen med annen deilig grillmat. Og med en Aperol i hånda.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
15 min
Passiv
35 min
Total
Ingredienser
1 roughly Grønn squash
1 roughly Gul squash
100 grams Pistasjnøtter
50 grams Cashewnøtter
1 bunt Basilikum
1 bunt Mynte
2 roughly Sitron, saft
2 cloves Hvitløk
2 dl Olivenolje
0 0 Havsalt
0 0 Nykvernet sort pepper
4 posjoner
Slik gjør du
Start med å varme opp grillen.
1.
Skjær squash i ca 2 cm tykke skiver. Vend skivene inn i litt olivenolje og dryss over havsalt. Legg skivene så på grillen i ca 15 minutter. Snu skivene underveis.
2.
Når squashen er på grillen, så kan du lage pesto. Ha basilikum, mynte, hvitløk, saft av sitron (start med 1 sitron og smak frem til den syrligheten du ønsker), cashewnøtter, pistasjnøtter, havsalt etter smak og 1 dl olivenolje i en blender og kjør til du har en glatt blanding. Spe eventuelt ut med litt vann om den blir for tykk. Smak til med salt og sitron, og nykvernet pepper.
3.
Fjern squash fra grillen og dander på et fat med pesto på toppen, masse frisk mynte og en drizzle olive olje.
4.
bottom of page