top of page
Konatilgrillkongen
Se profil i appen
Karamellisert løk
Endelig kommer det et oppskrift som er grillrelatert 🤭☺️ karamellisert løk passer perfekt til burger🍔
Før du starter med løken, ta frem kjøttet og sett dem på kjøkkenbenken sånn at de blir rompemperert;)
Nå kan du starte med løken !☺️
#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Burger #Grønnsaker #Sommer
Enkel
Vanskelighetsgrad
5 min
Aktiv
45 min
Passiv
50 min
Total
Ingredienser
4 stk Løk
3 spiseskje Smør
4 spiseskje Rapsolje
5 stk Champignon
4 spiseskje Balsamico olje
2 teskje Worcester sauce
4 teskje Sukker
4 posjoner
Slik gjør du
Kutt løken i runde skiver
1.
FRIViLLIG: Hvis ønskelig ha i sopp også!
2.
Finn frem en stekepanne og sett varmen på middels minus. Hos oss er 9 det høyeste så vi setter den på 4.
Ha smør, løk og rapsolje og evt. sopp i pannen.
3.
Rør godt sånn at løk ringene løsner fra hverandre ;)
4.
Rør så den ikke blir stekt for fort. Det skal stekes langsomt
5.
Disse bruker vi:)
6.
Etter 5-10 minutter, når løken begynner å bli ordentlig myk og få fin farge, tilsettes Worcestershire-saus og balsamico. Nå setter jeg varmen på 3.
7.
5 min etter setter jeg varmen på 2. og blander inn sukker.
8.
30 min etter. Nå kan du smakke deg til med salt og pepper :) nå er den klar og du kan sette ned varmen enda litt til og du kan nå grille burgeren ;)
9.
Grill burgeren ca. 2 min på hver side.
10.
Tips! Vi bruker olivenolje med chilli på brøet og varm dem i grillen ;)
11.
Ha i det du ønsker på burgeren og nyt🍔👌🏻☺️
12.
bottom of page