top of page
Hvaskalviha
Se profil i appen
Kremet sopp- og kyllingpasta
Kremet pasta…helt uten fløte, kun pastavann og parmesan. Supergod oppskrift etter inspo fra selveste Christer Rødseth.
Det er oppgitt at retten tar 1 time å lage (hadde ikke annet valg) men stemmer bedre med maks 45 min
Obs! Det er smart å dele alle ingrediensene først, så sette på pastavannet
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
Passiv
1 t
Total
Ingredienser
300 g Lårfilet av kylling
1 spiseskje Smør
5 stykk Aromasopp/sjampinjong
1 stykk Rødløk (liten)
1.5 dl Pastavann
100 g Parmesan
200 g Pasta
0.5 teskje Salt
0.25 teskje Pepper
1 teskje Hvitløkspulver
1.5 teskje Oregano
1 klype Kryddergrønt
2 posjoner
Slik gjør du
Hakk løk og del sopp
1.
Del kylling i terninger, krydre med salt, pepper, hvitløkspulver og oregano - stek til såvidt ferdig
2.
Riv parmesan
3.
Stek soppen i tørr panne til fin farge. Tilsett smør og la det smelte…
4.
…tilsett løken og la den få bli myk, på middels varme
5.
Ha over psstavann i pannen…..
6.
…ha i parmesanen, rør og la smelte
7.
Tilsett kyllingen, rør om og la den få et par minutter for åbli varm
8.
Nå skal den kokte pastaen få delta, bland godt…
9.
…..finn frem litt kryddergrønt, enten basilikum eller persille - og server😋
10.
bottom of page