top of page
matogglede
Se profil i appen
Kremet tagliatelle
Kremet, tjukk pasta med masse smak og grønnsaker
#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag #Familie #Glutenfri #Melk #Pasta
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
50 g Tagliatele
1 stk Champingnon
2 stk Portobellosopp
2 fedd Hvitløk
1 neve Sukkererter
5 stk Cherrytomat
1 stk Vårløk
2 neve Grønnkål
Salt og pepper etter smak
Parmesan etter smak
2 spiseskje Creme fraiche
0.5 stk Buljongterning (kylling)
1 posjoner
Slik gjør du
Sett på vann til pastaen. Salt lett og kok i ca. 5 min (ta den av da den fortsatt har litt tyggemotstand)
1.
Kutt soppen i terninger og stek i en tørr stekepanne til den skrumper.
2.
Finhakk hvitløk og bland inn med soppen.
3.
Kutt sukkererter i strimler og vårløk i tynne skiver.
4.
Ha et par øser av pastavannet over i stekepanna. Tilsett buljong. Ha i tomatene og grønnkålen og la det surre et par minutter.
5.
Tilsett creme fraiche og rør den godt inn før du har i pastaen. La det putre på svak varme et par minutter sånn at smakene får satt seg.
6.
Smak til med salt og pepper. Dryss parmesan over ved servering.
7.
bottom of page