top of page
Siw
Se profil i appen
Lavkarbo fiskepinner med coleslaw og aioli
Sunn, god og lettlaget middagsrett.
Oppskriften på Aioli finner du på Kulina under «Psyktgodt»
#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Lavkarbo #Lavfett #Egg #Fisk #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
Passiv
25 min
Total
Ingredienser
1.5 stk Kålhode
1 stk Porre, finhakket
2 stk Gulerøtter, revet
2 spiseskje Sylteagurk, finhakket
1 dl Majonaise
1 dl Creme fraiche
1 spiseskje Sennep, Dijon
1 spiseskje Sitronsaft
Salt, Maldon etter smak
Pepper, friskkvernet etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Ingredienser: Tørk fisken og del den i passe stykker.
Her bruker jeg en blanding av torsk og lange.
1.
Visp eggen sammen og dypp fiskepinnene i eggeblandingen.
2.
Bland parmesan, linfrø, sesamfrø, salt og pepper.
Vend fiskepinnene, som er dyppet i eggeblandingen i parmesan-/frøblandingen.
3.
Stek fiskepinnene i rikelig smør så paneringen blir sprø og får brunlig farge.
Jeg steker ved høy varme i ca 4 min på hver side.
4.
Hakk og bland kål, porre, gulerøtter og sylteagurk.
Bland ingrediensene til dressingen.
Bland alt i en salatbolle.
5.
Server fiskepinnene med Coleslaw og aioli.
Jeg anbefaler aioli oppskriften til «Psyktgodt»
hvor hvitløkene blir bakt i ovnen. Dette gir en bedre og mer avrundet hvitløkssmak. Oppskriften finnes på Kulina.
Velbekomme
6.
bottom of page