top of page
Siw

Siw

Se profil i appen

Lavkarbo fiskepinner med coleslaw og aioli

Sunn, god og lettlaget middagsrett.
Oppskriften på Aioli finner du på Kulina under «Psyktgodt»

#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Lavkarbo #Lavfett #Egg #Fisk #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Nordisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

Passiv

25 min

Total

Ingredienser

1.5 stk Kålhode

1 stk Porre, finhakket

2 stk Gulerøtter, revet

2 spiseskje Sylteagurk, finhakket

1 dl Majonaise

1 dl Creme fraiche

1 spiseskje Sennep, Dijon

1 spiseskje Sitronsaft

Salt, Maldon etter smak

Pepper, friskkvernet etter smak

4 posjoner

Slik gjør du

Ingredienser: Tørk fisken og del den i passe stykker.
Her bruker jeg en blanding av torsk og lange.

1.

Visp eggen sammen og dypp fiskepinnene i eggeblandingen.

2.

Bland parmesan, linfrø, sesamfrø, salt og pepper.
Vend fiskepinnene, som er dyppet i eggeblandingen i parmesan-/frøblandingen.

3.

Stek fiskepinnene i rikelig smør så paneringen blir sprø og får brunlig farge.
Jeg steker ved høy varme i ca 4 min på hver side.

4.

Hakk og bland kål, porre, gulerøtter og sylteagurk.
Bland ingrediensene til dressingen.
Bland alt i en salatbolle.

5.

Server fiskepinnene med Coleslaw og aioli.
Jeg anbefaler aioli oppskriften til «Psyktgodt»
hvor hvitløkene blir bakt i ovnen. Dette gir en bedre og mer avrundet hvitløkssmak. Oppskriften finnes på Kulina.
Velbekomme

6.

bottom of page