top of page
![KokkenGeir.blogg.no](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F6d2d7c60-c27b-4fef-9dc2-9388fbc40f2d-1670360611695.jpg?alt=media)
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Medister og baconkaker med appelsindampet røkål og gulrot.
En deilig og smakfull middag laget på strimlet svinekjøtt og bacon. Med deilig smak av appelsin.
Fremgangsmåten finner dere på
kokkengeir.blogg.no
#Middels #Hovedrett #Egg #Melk #Kjøtt #Grønnsaker #Saus
Middels
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
Ingredienser
200 g Svinekjøtt, strimlet
150 g Bacon
1 stk Egg
1 boks Ricotta
5-6 stk Poteter
2 spiseskje Potetmel
0.5 teskje Senbepsfrø,støtet
0.25 teskje Muskat
0.5 teskje Pepper, kvernet
250 g Rødkål
2 stk Gulrot
0.5 spiseskje Tapioka eller maizena
2 spiseskje Appelsi syltetøy
Salt, pepper, rosmarin etter smak
1 spiseskje Sennep
3 spiseskje Smør
4-5 spiseskje Solsikke el. rapsolje
0.5 dl H-melj
3 dl Kraft fra koking av grønnsaker
Sukkerkulør etter smak
3 posjoner
Slik gjør du
200 gr. stimlet svinekjøtt.
150 gr. ternet bacon
1/2 bx. ricotta.
1 egg.
2 ss potetmel.
1 middels potet, skrelt og raspet. Press vannet ut.
1/2 ts pepper.
1/2 ts. salt.
1/2 ts. støtet sennepsfrø.
1/4 ts. muskat.
0,5 dl h-melk.
1.
Tilbehør.
4-6 middels poteter.
250-300 gr. rødkål. Skjært i båter.
150 gr. – 2 stk. gulrot.
1 ss. appelsinsyltetøy, eller 0,5 dl. appelsinjuice.
Salt, pepper og rosmarin som kryddertilsetning.
3 ss. smør.
4-5 ss. solsikke eller rapsolje. (Til steking).
2.
3 dl. av kraften fra damping av kål og gulrot.
1/2 bx. ricotta.
1/2 ss tapioka stivelse, eller samme med maizena.
Litt sukkerkulør for farge i sausen.
1 ss. sennep.
Salt og pepper som smakstilsetning.o
3.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fc8b7c4e8-469a-41df-a6e7-b6fac78dca84-1669061750029.jpg?alt=media)
bottom of page