top of page
Siw
Se profil i appen
Panert seifilet med frisk Mangosalat
Sei kan være tørr og smake mye «fisk».
Prøv denne varianten og bli overrasket.
Mangosalaten gir flott syre og sødme til retten.
#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Egg #Fisk #Tradisjonell #Salat #Fisk og sjømat #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
1 stk Mango, godt miden
1 stk Agurk
1 stk Avokado
8 stk Cherry tomater
Mynte, frisk etter smak
Koriander etter smak
Sitron etter smak
1 kopper Grilljermel
Smør etter smak
Salt,Maldon etter smak
Pepper, frisk kvernet etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Ingredienser Mango salat:
1.
Kutt alle grønnsakene i mindre tern og bland dem i en salatbolle.
Mangoen bør være saftig og godt moden.
Hakk mynte- og koriander- bladene.
Press frisk sitron over, etter smak.
La salaten stå og trekke mens du lager fisken.
2.
Ingredienser panert seifilet og løk: Seifiletene bør være tynne. Vask og tørk fisken godt.
Krydre med salt og pepper.
La stå og trekke mens du lager løken.
Hakk løken og stek den gylden i godt med smør
3.
Ha mel, griljermel og egge-/ fløteblandingen i hver sin tallerken
4.
Dypp fiskefiletene først i skålen med mel, deretter i egge-/ fløteblandibgen. Avslutt med griljermelet.
5.
Stek seifiletene i smør ved høy varme. Ca 2 min på hver side.
6.
Server seifiletene med mangosalaten og de stegte løk.
Press siton over fisken.
Velbekomme!
7.
bottom of page