top of page
Matgladeglede
Se profil i appen
Pizzasnurrer av Urkorn
Deilige pizzasnurrer av urkornet emmer. Lett mat å ta med som niste i bilen. Bruker du finmalt emmer, så får du også 100 % fullkorsnsnurrer. Det beste resultatet når du baker med emmer, får du ved langtidsheving. Da setter jeg deigen på kvelden, og baker de ut på formiddagen neste dag.
#Middels #Hovedrett
Middels
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
14 t
Passiv
15 t
Total
Ingredienser
800 gram Finmalt emmer
6 dl Vann
1 teskje Tørrgjør
3 spiseskje Olivenolje
2 teskje Salt
1 teskje Urtekrydder/ hvitløk/ cayenne
1 spiseskje Honning
1 pakke Pesto
1 pakke Spekeskinke
1 pakke Chorizo
4 spiseskje Soltørka tomat
3 spiseskje Parmesan
1 teskje Urtekrydder
300 gram Hvitost
4 posjoner
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene til deigen i en kjøkkenmaskin og elt i ca 5 min til passe deig. Prøv deg fram til riktig vannmengde for å få den fastheten du foretrekker på deigen
1.
Sett deigen til heving på kjøkkenbenken under fast lokk i ca 12 timer/ over natta.
2.
Del deigen i to emner, og kjevle ut til en firkant. Smør pesto over hele bunnen, og legg på resten av fyllet. Rull deigen sammen og del opp i passe biter
3.
Legg de oppdelte bitene på et stekebrett.
Legg på litt ekstra hvitost på toppen, og dryss over valgfritt urtekrydder. La de etterheve på platen ca 15- 30 min, mens du slår på ovnen til 225 grader.
4.
Stekes ca 18 min på 225 grader.
5.
bottom of page