top of page
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Pork bulgogi
Serveres med steamed buns.
#Enkel #Hovedrett #Fusion
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
6 t
Passiv
6 t 20 min
Total
Ingredienser
600 gram Grillribbe av svin
3 stykk Vårløk
6 fedd Hvitløk
1.5 spiseskje Ingefær revet
1 stykk Løk
3.5 spiseskje Gochujang
1 spiseskje Soyasaus
2 spiseskje Honning
1 spiseskje Sesamolje
2 spiseskje Mirin
3 spiseskje Vann
0 0 Vårløk
0 0 Gulrot strimlet
0 0 Rødkål strimlet
0 0 Sesamfrø
12 stykk Steamed buns
4 posjoner
Slik gjør du
I en medium-stor bolle blander du sammen løk, revet hvitløk, revet ingefær, gochujang, soyasaus, honning, sesamolje, mirin og vann. Rør godt til en marinade.
1.
Kutt grillribben i mindre biter og legg i bollen med marinaden. Sett i kjøleskapet i 1 - 5 timer.
2.
Hell grillribben og marinaden i en stekepanne over medium-høy varme og stek i 8 - 11 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
3.
Senk varmen og rør inn vårløken.
4.
Serveres med strimlet grønnsaker i steamed buns.
5.
bottom of page