top of page
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Rabarbra og jordbær suppe med Gresk vaniljeyoghurt.
Fikk rabarbra av en bekjent, og måtte jo bare lage en herlig og forfriskende suppe. Med jordbær blir dette en syrlig og frisk suppe. Yoghurten runder av smakene.
#Enkel #Dessert #Vegetar #Lavfett #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
1.2 kilo Rabarbra
800 gram Jordbær, frosne eller ferske
250 gram Sukrin Goald
1 stykk Vaniljestang
1 stykk Kanelstang
1 stykk Stjerneanis
7.5 dl Vann
8 spiseskje Gresk vaniljeyoghurt
8 posjoner
Slik gjør du
1) Skrell og kutt rabarbra i ca 1-2 cm biter.
2) Ha alle ingredienser så i en gryte, untatt yoghurt.
3) La dette koke i ca. 1 time, til alt er kokt skikkelig mørt. Ta ut vanilje og kanelstang, samt stjerneanis.
4) Smak til med mer sødme om du ønsker suppen søtere.
5) Kjøl ned suppen, om ikke du vil ha den varm. Smaker godt da også.
6) Anrettes med en spiseskje yoghurt eller kesam om du vil. Kan også bruke pisket krem om ønsket.
1.
bottom of page