top of page
tomsmatprat
Se profil i appen
Rabarbragrøt
Rabarbragrøt med melk, vaniljesaus eller fløte er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen. Går fort å lage og kan spises både lunken eller kald.
#Enkel #Dessert #Snacks #Grønnsaksrett #Grønnsaker
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
Passiv
10 min
Total
Ingredienser
400 g Rabarbra
5 dl Vann
1.5 dl Sukker
2.5 spiseskje Potetmel
Vann til jevning etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Del rabarbrastilkene i passe små biter.
1.
Rabarbra
2.
Ha vann, sukker og rabarbra i en kjele og la det koke noen minutter til rabarbraen er mør.
3.
Rør ut potetmel i litt kaldt vann og hell i grøten under omrøring. Kok opp og trekk kjelen til side. Avkjøl grøten.
4.
Server med melk, vaniljesaus eller fløte. For å unngå snerk på grøten kan du strø over litt sukker på toppen.
5.
bottom of page