top of page
thefoodiemood
Se profil i appen
Salat med pesto, pasta og kylling
Denne salaten er smeller man raskt sammen. Jeg spiser den gjerne til både frokost, lunsj og middag, og den er ofte med som niste på jobb (da lager jeg den kvelden før).
#Enkel #Frokost #Lunsj #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavfett #Travel hverdag #Prisbevisst #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
2 min
Passiv
12 min
Total
Ingredienser
200 gram Pasta (ukokt)
200 gram Ferdigstekt skivet kylling filet
0.5 pakke Ruccola
0.5 stykk Agurk
12 stykk Cherrytomater
0.5 stykk Paprika
0.2 stykk Rødløk
0 0 Pinjekjerner
0.5 stykk Sitron
50 gram Fetaost
2 teskje Grønn pesto
0 0 Balsamico
0 0 Havsalt
0 0 Pepper
2 posjoner
Slik gjør du
Kok opp pastaen til den er al dente. I mellomtiden kan du skjære opp løk, agurk, paprika og tomater. Løken og agurken kuttes gjerne i små biter, mens paprika og tomat kan kuttes i litt større biter.
1.
Bland alle grønnsakene i en bolle til de er jevnt fordelt.
2.
Når pastaen er ferdigkokt, heller du av pastavannet og blander inn pestoen til den er jevnt fordelt. Deretter blander du pastaen i salatbollen til det er jevnt fordelt.
3.
Mos fetaosten med en gaffel til den er smuldrete i konsistensen og bland i salaten sammen med salt og pepper til den også er jevnt fordelt.
4.
Ta ønsket mengde på tallerken eller bolle, og legg ønsket mengde kyllingskiver peng oppå.
5.
Skjær opp tynne sitronskiver som du legger oppå salaten. Spar en større del som du skviser ut sitronsaften over salaten.
6.
Dryss over ønsket mengde pinjekjerner og balsamico. Pass på å ikke ta for mye balsamico da det er best med kun et hint av smaken.
Dersom du har igjen litt salat, vil den klare seg et par dager i kjøleskapet og fortsatt være like god.
7.
bottom of page