top of page
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Salmaburger på råstekte poteter og tomater.
SALMA® Burger er vår lakseburger som består av SALMA® kuttet i små biter, blandet med litt salt. Dette er et unikt produkt og burgeren passer perfekt til grillen eller steking i panne. Hver burger veier 130 gram, og produktet formes og vakuumeres på samme måte som SALMA® loin. (Info fra salma.no)
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Prisbevisst #Travel hverdag #Bærekraftig #Fisk #Fisk og sjømat #Vinter #Sommer #Høst #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Ingredienser
2 stk Salma burgere
1 stk Poteter, stor
2 stk Tomater
30 g Purreløk
0.5 stk Paprika
4 stk Hjertesalat, blader
Salt,pepper,litt olje. etter smak
2 posjoner
Slik gjør du
Kutt poteter, purreløk og tomater i skiver.
Potetskiver tørres og stekes gylne på begge sider.
Lakseburger stekes ca. 3-4 min på hver side. Krydres som du ønsker. Legges på poteter etter steking for å hvile litt.
Paprika, tomater og purreløk stekes i pannen etter at burger er tatt ut.
Anrett poteter på salatblader. Paprika og tomater før lakseburger, og topp så med purreløken.
En herlig fiskerett laget på kort tid.
1.
bottom of page