top of page
Siw

Siw

Se profil i appen

Sarah Bernhardt

En liten himmelriks-munnfull !
Lager dem kun til høytider og selskap.
Min danske svigermor som var konditor jukset med kjøpte makronbunder. Derfor gjør jeg også det. Små lette og sprøde bunder.

#Middels #Dessert #Barnvennlig #Familie #Egg #Melk #Kake #Jul #Påske #Bursdag #17. mai

Middels

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

12 t

Passiv

12 t 30 min

Total

Ingredienser

20 stk Makroner, diameter 4 cm

0.5 liter Kremfløte

200 g Mørk sjokolade, Valrona 66%

100 g Lys sjokolade, Valrona 40%

200 g Mørk sjokolade, 66 %

4 posjoner

Slik gjør du

Ingredienser

1.

Kom kremfløten, mørk og hvit sjokolade i en gryte og varm forsiktig opp til sjokoladen er smeltet.
NB: Må ikke koke!!
Still blandingen i kjøleskapet til neste dag eller i fryseren i ca en time. Må ikke fryse

2.

Pisk sjokoladeblandingen kraftig til en fast krem.

3.

Fyll sjokoladekremen i en sprøytepose og sett små topper av kremen på makronene. Jeg bruker små makroner på ca 4 cm. Akkurat til en «munnfull».
Sett kakene i fryseren

4.

Ta noen få kaker ut av fryseren av gangen. Da holder sjokoladekremen fasongen. Smelt sjokoladen over vannbad. Dypp sjokolademakronene hurtig ned i den smeltede sjokoladen så kremen blir dekket.

5.

La dem avkjøle og oppbevar i kjøleskapet

6.

bottom of page