top of page
Martha
Se profil i appen
Skvallerkålpesto
Ut på tur og plukk ugress! Feks skvallerkål. Smaker ikke store greiene for seg, men blir nydelig i pesto. Spis til brødskive, egg, pasta, osv. moms!
#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
Passiv
10 min
Total
Ingredienser
200 gram Skvallerkål
1 dl Solsikkekjerner
2 fedd Hvitløksfedd
2 spiseskje Eplecidereddik
1 dl Rapsolje
1 teskje Salt
4 posjoner
Slik gjør du
Rist solsikkekjernene i ovnen, ca 5 min på 180 grader
1.
Skyll skvallerkålen godt
2.
Miks alt utenom oljen
3.
Når du ikke klarer å mikse mer, sper du på med olje, mikser og justerer til ønsket konsistens.
4.
Smak til med salt. Klart!
5.
bottom of page