top of page
Martha

Martha

Se profil i appen

Skvallerkålpesto

Ut på tur og plukk ugress! Feks skvallerkål. Smaker ikke store greiene for seg, men blir nydelig i pesto. Spis til brødskive, egg, pasta, osv. moms!

#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

Passiv

10 min

Total

Ingredienser

200 gram Skvallerkål

1 dl Solsikkekjerner

2 fedd Hvitløksfedd

2 spiseskje Eplecidereddik

1 dl Rapsolje

1 teskje Salt

4 posjoner

Slik gjør du

Rist solsikkekjernene i ovnen, ca 5 min på 180 grader

1.

Skyll skvallerkålen godt

2.

Miks alt utenom oljen

3.

Når du ikke klarer å mikse mer, sper du på med olje, mikser og justerer til ønsket konsistens.

4.

Smak til med salt. Klart!

5.

bottom of page