top of page
![Kariannejensen](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F4063ef7b-efd1-4b89-bbcd-a39c7cfb90ae-1653476480547.jpg?alt=media)
Kariannejensen
Se profil i appen
Sukkerfri og glutenfri Gulrotkake med ostekrem
Sukkerfri og glutenfri Gulrotkake med deilig ostekrem
#Enkel #Dessert #Snacks
Enkel
Vanskelighetsgrad
Aktiv
Passiv
Total
Ingredienser
6 stk Egg
6 spiseskje Sukrin Gold
3 teskje Kanel
10 spiseskje Mandelmel
2 teskje Bakepulver
2-3 stk Gulrøtter
70 g Smør
400 g Philadelphia
7 spiseskje Sukrin Gold
70 g Smør
5 posjoner
Slik gjør du
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 180°c, gjør klar en springform ca 22 cm.
Skill eggeplommen fra eggehviten, miks eggehviten stiv og så tilsetter du sukrinGold.
Tilsett eggeplommene etter du har mikset i noen minutter til en luftig masse.
Bland alt det tørre sammen og sikt forsiktig inn i eggedosisen. Smelt smøret og finriv gulrøttene.
Vend inn smeltet smør og gulrøttene til slutt.
Hell røren oppi springformen å la den steke i 25-35 minutter (spørs på ovn)
Mens kaken steker kan du begynne på kremen.
Tilsett alle ingrediensene og miks til en luftig icing masse.
Avkjøl kaken før du tar på kremen.
1.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F9d4b779b-0257-4445-a63d-0e3ee45a5b1a-1653478044107.jpg?alt=media)
bottom of page