top of page
ChristineA
Se profil i appen
Syltet rødløk
Syltet rødløk passer til veldig mye og det er er kjapt og enkelt å lage. Aller best blir den om den får stå i et døgn eller to, men den er spiselig og smakfull med en gang også.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaker #Siderett
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Ingredienser
2 stk Rødløk
1.5 dl Vann
1 dl Sukker
0.5 dl Eddik
1 spiseskje Hel pepper
1 posjoner
Slik gjør du
Kok opp vann, sukker og eddik (eplesidereddik, vanlig eddik eller brun eddik). Når sukkeret har løst seg opp, har du i løken og pepperet og gir det hele et oppkok. Ha over på glass og avkjøl. Sett på lokket og oppbevar i kjøleskap. Vil du lage større porsjon, ganger du bare opp oppskriften. Den syltede løken holder seg i ukevis i kjøleskap.
1.
bottom of page