top of page
Aichas Mat
Se profil i appen
Stekt ris med kylling og egg
Det fine med denne oppskriften er at den er enkel og allsidig. Du kan bruke nesten hvilken som helst type grønnsaker og proteiner du tilfeldigvis har for hånden, og det er en fin måte å bruke rester av ris. Andre type grønnsaker jeg liker å bruke for å variere denne oppskriften er brokkoli, sopp, bønnespirer og paprika. Kylling kan erstattes med reker, skinke og kjøtt. For å få best resultat når man lager stekt ris må man bruke ris som er kald. Du må planlegge eller bruke rester. Nylaget varm ris vil ikke steke like godt og blir fort til klebrige klumper. Bruk høy varme når du steker risen.
tags
Middels
Vanskelighetsgrad
0
Aktiv
0
Passiv
0
Total
Ingredienser
Ingredient
Description of the recipe
Description of the recipe
Description of the recipe
Antall porsjoner
Slik gjør du
Step
1.
Description of the recipe
2.
Description of the recipe
3.
Description of the recipe
4.
bottom of page